Recept

Ostrý hovězí guláš s pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 33840
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Brambory
2 ks Cibule
1 ks Feferony
700 g Hovězí kližka
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
600 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Kmín mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 101kJ
7% Sacharidy 26 g
26% Tuky 19 g
7% Sodík 139 mg
94% Bílkoviny 53 g

Ostrý hovězí guláš s pivem postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kostičky, maso na kostky, feferonku zbavíme semen a překrojíme.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme.

3

Poté přisypeme papriku a kmín, přidáme rajčatový protlak, promícháme, zalijeme polovinou piva a pod poklicí dusíme.

4

Když je maso téměř měkké, zahustíme ho strouhanými syrovými bramborami.

5

Přidáme feferonku, přilijeme zbylé pivo a za občasného míchání dovaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept