Restované hovězí s mangem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Restované hovězí s mangem
Restované hovězí s mangem
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 33843 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
3 stroužek | Česnek |
200 g | Cibulka jarní |
5 g | Cukr třtinový |
350 g | Hovězí svíčková |
20 g | Koriandr čerstvý |
200 g | Mango |
60 ml | Olej olivový |
20 ml | Omáčka sójová |
1 ks | Paprika červená |
2 g | Pasta Sambal Oelek |
20 ml | Sherry brandy |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 17g |
---|---|
Cholesterol | 36,8mg |
Draslík | 601,1mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 48,1mg |
Vitamín E | 1,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibulka jarní, Cukr třtinový, Hovězí svíčková, Koriandr čerstvý, Mango, Paprika červená mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Omáčka sójová, Pasta Sambal Oelek, Sherry brandy mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Restované hovězí s mangem postup přípravy receptu:
1 | Hovězí maso nakrájíme na nudličky a smícháme v misce s olivovým olejem, prolisovaným česnekem a omáčkou sambal, zakryjeme a necháme 10 minut marinovat. |
2 | Na pánvi wok rozpálíme olej, přidáme marinované maso a smažíme 4 minuty. |
3 | Vmícháme papriku, jarní cibulku, sójovou omáčku, sherry a cukr a restujeme další 2 minuty. |
4 | Nakonec opatrně vmícháme nakrájené mango. |
5 | Servírujeme posypané nasekaným koriandrem. |