Recept

Guláš s žampiony a pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33851

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Feferony
600 g Hovězí kližka
0,3 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
2 špetka Pepř černý mletý
400 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
100 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 886kJ
6% Sacharidy 22 g
27% Tuky 20 g
7% Sodík 139 mg
83% Bílkoviny 47 g

Guláš s žampiony a pivem postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme najemno, maso na kostky, česnek rozdrtíme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.

2

Na pánvi orestujeme na sádle maso, přeložíme i s tukem do pekáče, osolíme, opepříme, okmínujeme, podlijeme vodou a pečeme.

3

K poloměkkému masu přidáme rajčatový protlak, cibuli, česnek, promícháme a dál pečeme.

4

Když je maso téměř měkké, přimícháme žampiony, feferonku a přilijeme pivo, v němž jsme rozšlehali mouku, a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept