Recept

Vepřový guláš na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33853

Ingredience

3 krajíc Chléb konzumní
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová plec
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 843 kcal
Kilojoule 3 525kJ
11% Sacharidy 41 g
70% Tuky 53 g
15% Sodík 295 mg
80% Bílkoviny 45 g

Vepřový guláš na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kostičky, tvrdý chleba nastrouháme, maso nakrájíme na kostky.

2

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a orestujeme.

3

Přidáme sůl, kmín, pepř, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme.

4

Když je maso poloměkké, poklici sundáme a vydusíme šťávu.

5

Poté vmícháme nastrouhaný chleba, vmícháme pivo a dovaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept