Recept

Segedínský guláš na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33855
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
3 ks Cibule
0,3 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
700 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
120 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1,2 kg Vepřová plec
250 g Zakysaná smetana
1 kg Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 956kJ
3% Sacharidy 11 g
79% Tuky 59 g
10% Sodík 203 mg
57% Bílkoviny 32 g

Segedínský guláš na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme najemno, maso na kostky, česnek rozdrtíme, zelí slijeme a překrájíme (nálev odložíme).

2

Na sádle zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a sůl a orestujeme. Poté vmícháme papriku, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme za občasného míchání, až je maso poloměkké. Přidáme zelí a dusíme, až je vše měkké. Na závěr vmícháme nálev ze zelí a dobře vmícháme smetanu a necháme prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept