Recept

Guláš z vepřového masa s fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33858

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
2 ks Cibule
0,3 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 ks Paprika červená
2 špetka Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová plec
3 stroužek Česnek
Na vaření fazolí
300 g Fazole bílé
700 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 881 kcal
Kilojoule 3 685kJ
21% Sacharidy 77 g
57% Tuky 43 g
13% Sodík 259 mg
91% Bílkoviny 51 g

Guláš z vepřového masa s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Přes noc namočené fazole uvaříme a scedíme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek rozdrtíme, maso nakrájíme na kostky, papriky zbavíme semen a nakrájíme na proužky, petrželovou nať jemně nasekáme.

2

Na sádle zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a restujeme. Poté vsypeme mouku, sůl, koření a půl minuty restujeme. Maso zalijeme pivem a vývarem, přimícháme fazole, pokrájené papriky, rajčatový protlak a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Do hotového guláše vmícháme petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept