Guláš na pivě s játry - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 68 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Guláš na pivě s játry
Celkový čas: | 68 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 8 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 33860 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 ks | Cibule |
300 g | Játra vepřová |
0,5 kávová lžička | Kmín drcený |
3 polévková lžíce | Olej rostlinný |
2 špetka | Pepř černý mletý |
400 ml | Pivo tmavé 10% 3,7% obj. |
0,5 kávová lžička | Sůl |
500 g | Vepřová plec |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 314,5mg |
Draslík | 659,1mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,6mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 29,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Játra vepřová, Kmín drcený, Olej rostlinný, Sůl, Vepřová plec mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Pivo tmavé 10% 3,7% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Guláš na pivě s játry postup přípravy receptu:
1 | Cibuli jemně nakrájíme, maso a játra nakrájíme na kostky. |
2 | Na oleji zpěníme cibuli, přidáme játra i maso a restujeme. Poté vsypeme koření, zalijeme pivem, promícháme a pod poklicí dusíme doměkka. |
3 | Guláš solíme až před podáváním. |