Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33863
Kategorie: Maso

Ingredience

5 stroužek Česnek
3 krajíc Chléb celozrnný žitný
2 ks Cibule
1 kg Kančí plec
2 kávová lžička Kmín drcený
5 polévková lžíce Kompot jeřabinový
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
3 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 997kJ
5% Sacharidy 19 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 111 mg
102% Bílkoviny 57 g

Kančí guláš na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, maso na kostky, česnek utřeme se špetkou soli, tvrdý chleba nastrouháme, jeřabiny kompotované scedíme a necháme okapat.

2

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme koření, česnek, zarestujeme, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso téměř měkké. Vsypeme nastrouhaný chleba, osolíme zbylou solí a dusíme doměkka. Na závěr vmícháme kompotované jeřabiny, necháme prohřát a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept