Jednoduchý recept

Kančí guláš z bůčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 68 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33873
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
300 ml Hovězí vývar základní
800 g Kančí bok
0,5 kávová lžička Kmín drcený
60 g Mouka pšeničná hladká
0,5 kávová lžička Muškátový oříšek
6 ks Nové koření celé
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
60 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 301 kcal
Kilojoule 1 260kJ
7% Sacharidy 26 g
28% Tuky 21 g
20% Sodík 398 mg
10% Bílkoviny 6 g

Kančí guláš z bůčku postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, bůček z divočáka nakrájíme na kostky, muškátový oříšek nastrouháme.

2

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme koření, sůl, zalijeme pivem, promícháme a pod poklicí dusíme, dokud není maso téměř měkké.

3

Šťávu zredukujeme, zaprášíme moukou, zarestujeme, vmícháme vývar a alespoň čtvrt hodiny provaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept