Kančí guláš z bůčku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 68 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kančí guláš z bůčku
Celkový čas: | 68 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 8 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 33873 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 ks | Cibule |
300 ml | Hovězí vývar základní |
800 g | Kančí bok |
0,5 kávová lžička | Kmín drcený |
60 g | Mouka pšeničná hladká |
0,5 kávová lžička | Muškátový oříšek |
6 ks | Nové koření celé |
300 ml | Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
60 g | Sádlo vepřové škvařené |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 183,9mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,5mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 21,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí vývar základní, Kmín drcený, Muškátový oříšek, Nové koření celé, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kančí bok, Mouka pšeničná hladká, Pivo světlé 10% 3,9% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Sádlo vepřové škvařené nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Kančí guláš z bůčku postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme nadrobno, bůček z divočáka nakrájíme na kostky, muškátový oříšek nastrouháme. |
2 | Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme koření, sůl, zalijeme pivem, promícháme a pod poklicí dusíme, dokud není maso téměř měkké. |
3 | Šťávu zredukujeme, zaprášíme moukou, zarestujeme, vmícháme vývar a alespoň čtvrt hodiny provaříme. |