Recept

Kořeněný srnčí guláš na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33875

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
5 ks Jalovec
1 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
4 ks Nové koření celé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 ks Rajčata
100 g Slanina vepřová
700 g Srnčí maso
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 648kJ
11% Sacharidy 38 g
31% Tuky 23 g
27% Sodík 542 mg
112% Bílkoviny 63 g

Kořeněný srnčí guláš na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, rajčata spaříme, sloupneme, zbavíme semen a nakrájíme, maso nakrájíme na kostky.

2

Na oleji rozpustíme slaninu, zpěníme na ní cibuli. Přidáme maso, orestujeme, vsypeme koření, mouku a zarestujeme. Poté přidáme česnek, rajčata, zalijeme pivem, promícháme a pod pokličkou dusíme doměkka. Na závěr guláš osolíme, promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept