Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 33879
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 krajíc Chléb celozrnný žitný
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
0,5 kávová lžička Muškátový květ
800 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
3 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1500 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 608kJ
2% Sacharidy 8 g
16% Tuky 12 g
10% Sodík 193 mg
98% Bílkoviny 55 g

Zaječí guláš na pivu postup přípravy receptu:

1

Očištěného zajíce vykostíme a nakrájíme na kousky, česnek propasírujeme, tvrdý chleba nastrouháme.

2

Maso orestujeme na sádle, vmícháme polovinu piva a za občasného míchání pod poklicí dusíme. Když je maso měkké, vyjmeme ho ze šťávy a odložíme. Šťávu zredukujeme na tuk, vsypeme mouku, zarestujeme, přimícháme nastrouhaný chleba, vlijeme zbylé pivo, rozšleháme a dobře provaříme. Asi po patnácti minutách omáčku rozmixujeme, ochutíme kořením a česnekem. Do omáčky vložíme zpět maso a povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept