Recept

Plátky krkovice pečené na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33890
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Anglická slanina
6 stroužek Česnek
4 ks Cibule
2 špetka Pepř černý mletý
400 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
50 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
4 plátek Vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 481kJ
4% Sacharidy 16 g
40% Tuky 30 g
21% Sodík 415 mg
11% Bílkoviny 6 g

Plátky krkovice pečené na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek nakrájíme na kolečka, krkovici naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Zapékací mísu vytřeme sádlem, dno vyložíme polovinou cibule a česneku, na to rozložíme plátky krkovice. Maso překryjeme druhou polovinou cibule a česneku, na směs rozložíme plátky slaniny, zalijeme pivem a v předehřáté troubě pečeme pod poklicí. Když je maso poloměkké, poklici dáme stranou a maso dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept