Jednoduchý recept

Rychlá třešňová bublanina

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 33896

Ingredience

0,3 ks Citrony
1 polévková lžíce Cukr moučkový
20 g Cukr vanilka
1 ks Mandle
0,3 l Mléko plnotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
150 g Strouhanka
1 špetka Sůl
500 g Třešně
3 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vanilkový lusk

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 856kJ
11% Sacharidy 38 g
37% Tuky 28 g
15% Sodík 307 mg
25% Bílkoviny 14 g

Rychlá třešňová bublanina postup přípravy receptu:

1

V mléce důkladně rozmícháme špetku soli, cukr, žloutky, hořkou mandli, citronovou kůru a vyškrábnutý vanilkový lusk. Přidáme tuhý sníh ušlehaný z bílků, dle potřeby strouhanku, 30 g rozpuštěného másla, mouku a třešně.

2

Zlehka promícháme, těsto vlijeme do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného kastrolu a pečeme při střední teplotě dozlatova. Posypeme vanilkovým cukrem, necháme mírně vychladnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept