Recept

Zimní salát s chřestem a artyčoky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 33907
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

452 g Artyčoky
1 ks Čekanka
350 g Chřest sterilovaný
3 polévková lžíce Ocet vinný
2,5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Salát ledový
1 špetka Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 77 kcal
Kilojoule 321kJ
3% Sacharidy 11 g
4% Tuky 3 g
14% Sodík 287 mg
8% Bílkoviny 4 g

Zimní salát s chřestem a artyčoky postup přípravy receptu:

1

Konzervované artyčoky a kousky sterilovaného chřestu necháme v sítku dobře okapat. Potom artyčoky nakrájíme na čtvrtky. Ledový salát a čekanku očistíme, opereme a natrháme na malé kousky. Očištěné a omyté žampióny nakrájíme na plátky a přidáme do salátu. Salát osolíme a opepříme a vše důkladně promícháme. Na závěr přidáme estragonový ocet a znovu důkladně promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept