Recept

Slepičí maso s dýní a zeleninou na broskvích

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 33910

Ingredience

2 ks Broskve
100 g Celer bulvový
200 g Chřest bílý
50 g Datle
500 g Dýně
200 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
200 g Karotka
1 kávová lžička Kmín drcený
1 kávová lžička Kmín římský
1 kávová lžička Koriandr čerstvý
50 g Med včelí
1 kávová lžička Máta
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
50 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kg Slepice
1 špetka Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 071kJ
9% Sacharidy 34 g
27% Tuky 20 g
14% Sodík 275 mg
77% Bílkoviny 43 g

Slepičí maso s dýní a zeleninou na broskvích postup přípravy receptu:

1

Slepičí naporcované a osolené maso opečeme na oleji. K opečenému masu přidáme celer a dýni nakrájené na kostičky, podlejeme vínem a zvolna dusíme. Umletým kořením maso okořeníme a přidáme mátu a hrášek. Karotku a chřest uvaříme zvlášť ve vodě s medem a přidáme k masu.

2

Broskve a datle vypeckujeme a prohřejeme je na zbytku vína s medem.

Poznámka

Tento pokrm podáváme s těstovinami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept