Recept

Vepřové plecko na chilli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33914
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
400 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 732 kcal
Kilojoule 3 064kJ
4% Sacharidy 14 g
72% Tuky 54 g
15% Sodík 294 mg
72% Bílkoviny 41 g

Vepřové plecko na chilli postup přípravy receptu:

1

Z oleje, chilli koření, soli a pepře připravíme marinádu. Cibuli nakrájíme najemno.

2

Maso nakrájíme na tenčí plátky, vložíme do marinády a pod fólií alespoň tři hodiny marinujeme, občas maso obrátíme.

3

Maso prudce orestujeme na marinádě, přidáme cibuli a ještě chvíli restujeme. Poté vsypeme mouku, dobře rozmícháme, zarestujeme a přelijeme pivem. Pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Občas maso otočíme a omáčku promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept