Recept

Dušená plec na pivě s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 58 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33924
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Klobása Dunajská
1 kávová lžička Kmín drcený
2 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
600 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
750 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,092 kcal
Kilojoule 4 570kJ
4% Sacharidy 15 g
115% Tuky 86 g
15% Sodík 305 mg
103% Bílkoviny 58 g

Dušená plec na pivě s klobásou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, klobásu oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

Na sádle orestujeme dozlatova cibuli, přidáme maso a osmažíme ho ze všech stran. Poté maso osolíme, posypeme kmínem, majoránkou, zamícháme, zalijeme polovinou piva a pod poklicí dusíme. Když je maso téměř měkké, vyjmeme ho na talíř, šťávu zaprášíme moukou, orestujeme spolu s klobásou, rozředíme zbylým pivem a alespoň deset minut povaříme.

3

Maso nakrájíme na porce a prohřejeme v omáčce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept