Recept

Jehněčí na kari se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 33947

Ingredience

200 g Brokolice
150 g Cuketa
500 g Jehněčí maso
20 g Kari pasta
5 g Kmín římský
3 dl Kokosové mléko
200 g Květák
40 ml Olej sezamový
1 ks Paprika červená
5 g Sůl
1 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 550 kcal
Kilojoule 2 303kJ
4% Sacharidy 16 g
54% Tuky 41 g
32% Sodík 637 mg
33% Bílkoviny 19 g

Jehněčí na kari se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Na pánvi wok rozpálíme olej, přidáme kari pastu a římský kmín, minutu restujeme a potom vložíme jehněčí maso nakrájené na nudličky. Opékáme asi 5 minut, dokud maso nezměkne, maso vyjmeme a odložíme na později.

2

Do pánve vložíme papriku a cuketu pokrájené na proužky, květák a brokolici rozebrané na malé růžičky. Restujeme asi 3 minuty, přilijeme kokosové mléko a vývar, 4 minuty necháme povařit. Vrátíme na pánev jehněčí maso a ještě 2 minuty vaříme, aby se maso prohřálo. Podáváme s nudlemi, které uvaříme podle návodu na obalu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept