Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 3395

Ingredience

4 polévková lžíce Cukr krupice
200 g Jáhly - loupané proso
1,5 l Mléko polotučné
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 982kJ
19% Sacharidy 70 g
18% Tuky 14 g
10% Sodík 197 mg
32% Bílkoviny 18 g

Jahelník sladký postup přípravy receptu:

1

Jáhly přebereme, opereme na cedníku a dvakrát je spaříme. Necháme okapat.

2

Potom jáhly dáme do studeného osoleného mléka a vaříme přes půl hodiny. Jen lehce mícháme.

3

Pokrm podáváme s máslem a sypeme skořicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept