Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 33957
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

500 g Nudle široké
50 g Sádlo škvařené
100 g Slanina vepřová
2 kávová lžička Sůl
250 g Sýr Brynza
4 l Voda pitná
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 954 kcal
Kilojoule 3 990kJ
28% Sacharidy 100 g
64% Tuky 48 g
34% Sodík 679 mg
46% Bílkoviny 26 g

Brynzové nudle postup přípravy receptu:

1

Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme, necháme okapat.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi se sádlem. Vmícháme k vařeným nudlím, přidáme rozdrobenou brynzu, vše promícháme.

3

Podáváme s kopečkem zakysané smetany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept