Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 3396
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 l Mléko polotučné
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 378kJ
10% Sacharidy 36 g
20% Tuky 15 g
6% Sodík 120 mg
21% Bílkoviny 12 g

Žemlový trhanec postup přípravy receptu:

1

Žemle nakrájíme na kostky.

2

Vejce ušleháme do pěny a osolíme. Přilijeme mléko a přidáme cibuli lehce zpěněnou na másle a sekanou petrželovou nať. Necháme 15 minut nabobtnat.

3

Pečeme na másle jako trhanec. Podáváme se saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept