Recept

Brambory s petrželkou a česnekem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33960

Ingredience

1200 g Brambory
3 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 945kJ
11% Sacharidy 39 g
7% Tuky 5 g
12% Sodík 245 mg
14% Bílkoviny 8 g

Brambory s petrželkou a česnekem postup přípravy receptu:

1

Brambory dobře omyjeme a vaříme pod pokličkou asi 25 minut. Scedíme a necháme chvíli stát.

2

Oloupané stroužky česneku spolu s petrželkou na jemno nasekáme.

3

Ve větší pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm česnek. Vmícháme petrželku, vše vydatně osolíme a opepříme.

4

Do pánve přidáme brambory ve slupce a za stálého míchání je zprudka opékáme asi 1 minutu.

5

Ihned podáváme.

Poznámka

Použijeme menší brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept