Jednoduchý recept

Lívance ze strouhané žemle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3397

Ingredience

0,3 l Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
150 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 549kJ
7% Sacharidy 26 g
34% Tuky 26 g
5% Sodík 99 mg
16% Bílkoviny 9 g

Lívance ze strouhané žemle postup přípravy receptu:

1

V mléce rozkvedláme žloutky, osolíme a přidáme čerstvě nastrouhané žemle. Necháme nabobtnat. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.

2

Lívanečky smažíme obvyklým způsobem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept