Jednoduchý recept

Sýrové noky po ticinsku

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 33974

Ingredience

1 kg Brambory
200 g Mouka polohrubá
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Oregano sušené
100 g Sýr Parmezán
2 ks Vejce slepičí
200 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 406kJ
16% Sacharidy 56 g
38% Tuky 28 g
19% Sodík 373 mg
48% Bílkoviny 27 g

Sýrové noky po ticinsku postup přípravy receptu:

1

Brambory oškrábeme a uvaříme ve slané vodě. Uvařené brambory rozšťoucháme, smícháme s na kostičky nakrájenou šunkou, máslem, moukou, vejci, kořením (oregano) a strouhaným sýrem.

2

Vše zpracujeme v hladké těsto, ze kterého lžící vykrajujeme noky a uvaříme je v osolené vodě. Hotové jsou, když vyplavou na povrch.

3

Noky podáváme přelité tatarskou nebo rajskou omáčkou a s hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept