Jednoduchý recept

Zmrzlinová roláda čokoládová

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 34000
Kategorie: Zmrzlina

Ingredience

200 g Čokoláda hořká
120 g Šlehačka Pařížská
150 g Smetana 33% (šlehačka)
250 g Zmrzlina čokoládová
200 g Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 061kJ
12% Sacharidy 43 g
42% Tuky 32 g
3% Sodík 66 mg
10% Bílkoviny 5 g

Zmrzlinová roláda čokoládová postup přípravy receptu:

1

Čokoládu natrouháme nahrubo nebo použijeme čokoládové hoblinky. Vanilkovou zmrzlinu necháme trochu změknout, přimícháme k ní smetanu, polovinu čokolády a trochu vyšleháme do pěny.

2

Formu na roládu vymažeme čokoládovou zmrzlinou, vyplníme vanilkovou pěnou s čokoládou a dáme zamrazit.

3

Hotovou roládu upravíme na oválný talíř, nakrájíme na plátky, ozdobíme zbylou čokoládou a pařížskou šlehačkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept