Jednoduchý recept

Krém jako náplň do moučníků

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34005

Ingredience

500 ml Sirup Monin - vanilkový
1000 ml Smetana 33% (šlehačka)
16 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 527 kcal
Kilojoule 2 206kJ
5% Sacharidy 18 g
62% Tuky 46 g
1% Sodík 23 mg
17% Bílkoviny 10 g

Krém jako náplň do moučníků postup přípravy receptu:

1

V kovové míse rozkvedláme žloutky, přilijeme sirup a metlou šleháme, zároveň pomalu zahříváme. Jakmile hmota začne tuhnout, stáhneme ji z ohně a stále šleháme až do vychladnutí.

2

Do vychladlé hmoty přimícháme ručně vyšlehanou smetanu.

3

Podle druhu sirupu používáme pěnu jako náplň do moučníků ovocných, čokoládových nebo zmrzlinových.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept