Recept

Bramborová kaše s celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3401

Ingredience

750 g Brambory
1 ks Celer bulvový
0,5 l Mléko polotučné
0,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 964kJ
10% Sacharidy 37 g
7% Tuky 5 g
11% Sodík 220 mg
18% Bílkoviny 10 g

Bramborová kaše s celerem postup přípravy receptu:

1

Celer oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a mírně podlitý dusíme pod pokličkou doměkka.

2

Brambory uvaříme na kaši, scedíme je a rozmělníme nebo prolisujeme. Přidáme prolisovaný celer, máslo, horké mléko a zamícháme kaši.

3

Hotový pokrm posypeme nasucho opraženou strouhankou a pokropíme rozehřátým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept