Jednoduchý recept

Mražená jahodová pěna

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 34013
Kategorie: Pěny

Ingredience

300 g Jahody zahradní
300 ml Sirup Monin - jahodový
600 g Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 125kJ
14% Sacharidy 50 g
45% Tuky 34 g
0% Sodík 1 mg
4% Bílkoviny 3 g

Mražená jahodová pěna postup přípravy receptu:

1

Čerstvé jahody omyjeme, vložíme do mixéru a rozmixujeme na kaši, kterou přendáme do misky. Metlou do ní přimícháme sirup a jakmile nám vznikne hladký krém, vmícháme postupně ručně ušlehanou smetanu tužší konzistence. Pěnu rozdělíme do formiček nebo ji můžeme zamrazit vcelku - podle toho, na co ji budeme potřebovat. Pěna je vhodná jako náplň zmrzlinových dortů nebo pohárů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept