Jednoduchý recept

Ledový pudink višňový

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 34018

Ingredience

300 g Kompot višňový
50 ml Likér Maraschino (Maraska)
250 g Piškoty dětské kulaté
50 ml Sherry brandy
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
120 g Šlehačka ve spreji

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 820kJ
14% Sacharidy 50 g
28% Tuky 21 g
0% Sodík 4 mg
11% Bílkoviny 6 g

Ledový pudink višňový postup přípravy receptu:

1

Vypeckované višně z kompotu scedíme a vložíme do mísy. Vidličkou je rozmačkáme, přilijeme smetanu a vyšleháme do pěny. Do jiné misky nasypeme piškoty, zakápneme Maraschinem a brandy.

2

Do formiček na pudink dáme na dno trochu pěny, na ni vrstvu rozmočených piškotů a dále střídáme vrstvy pěny a piškotů, dokud nebudou formičky naplněné. Dáme zamrazit.

3

Zmražené formičky vyklopíme na dezertní talířky a ozdobíme šlehačkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept