Jednoduchý recept

Brambory dušené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 3402

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 004kJ
10% Sacharidy 35 g
9% Tuky 6 g
37% Sodík 744 mg
22% Bílkoviny 12 g

Brambory dušené postup přípravy receptu:

1

Brambory nakrájíme na plátky, osolíme a posypeme jemně nakrájenou cibulí. Navrstvíme je do kastrolu vymaštěného silně tukem.

2

Vše zalijeme vývarem, poklademe kousky zbylého másla a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept