Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34031
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

40 g Bujón natur hovězí
4 stroužek Česnek
4 krajíc Chléb konzumní
100 g Klobása uzená
4 kávová lžička Pažitka
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 124kJ
10% Sacharidy 35 g
13% Tuky 10 g
2% Sodík 36 mg
17% Bílkoviny 9 g

Česnečka z Valašska postup přípravy receptu:

1

V hrnci si uvaříme hovězí bujón z kostky. Klobásu pokrájíme na kolečka, oloupaný česnek utřeme. Pažitku omyjeme a drobně pokrájíme.

2

Tvrdý chleba pokrájíme na tenké hranolky a v pánvi na rozpáleném sádle je osmažíme dozlatova. Potom je rozdělíme do talířů. Do každého talíře přidáme pokrájenou klobásu, 1 lžičku pažitky a 1 rozetřený stroužek česneku. Zalijeme vařícím bujónem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept