Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 34033

Ingredience

0,5 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
250 g Okurka salátová
1 kávová lžička Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1,3 l Podmáslí AB jihočeské šlehané
1,5 dl Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 772kJ
5% Sacharidy 17 g
11% Tuky 8 g
5% Sodík 99 mg
20% Bílkoviny 11 g

Bačova polévka postup přípravy receptu:

1

Omytou salátovou okurku nakrájíme na tenké plátky a dáme je do mísy. Přidáme k ní utřený česnek se solí, omytý drobně pokrájený kopr a pepř. Vše promícháme s několika kapkami octa a oleje.

2

V druhé míse si vyšleháme podmáslí, které je alespoň 2-3 dny staré. Přidáme k němu sladkou smetanou a vyšleháme společně. Potom směs smícháme s okurkou. (Pokud máme možnost použít žinčicu, bude to lepší, protože je pikantnější.)

3

Bačovu polévku podáváme studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept