Recept

Kotlety pečené v pivu na bílém zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 34036

Ingredience

3 ks Cibule
0,3 kávová lžička Kmín drcený
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
220 g Slanina vepřová
250 ml Smetana 16% (pochoutková)
0,5 kávová lžička Sůl
700 g Vepřové kotlety
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 881 kcal
Kilojoule 3 686kJ
12% Sacharidy 42 g
75% Tuky 56 g
37% Sodík 745 mg
92% Bílkoviny 52 g

Kotlety pečené v pivu na bílém zelí postup přípravy receptu:

1

Kotlety osolíme, opepříme. Zelí očistíme a nakrouháme, spaříme vroucí vodou a necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na kostičky.

2

V pekáči na oleji orestujeme kotlety a přeložíme je na talíř. Do oleje vsypeme cibuli a zpěníme, přidáme zelí a osolíme a okmínujeme. Na zelí položíme kotlety, posypeme je slaninou, zalijeme pivem a smetanou a pečeme v předehřáté troubě zhruba půl hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept