Recept

Přírodní řízky na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 53 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 34039

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej rostlinný
3 špetka Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 790kJ
2% Sacharidy 9 g
37% Tuky 28 g
9% Sodík 179 mg
52% Bílkoviny 29 g

Přírodní řízky na pivu postup přípravy receptu:

1

Z kýty nakrájíme čtyři řízky, naklepeme je, osolíme, opepříme a dobře obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji řízky z obou stran osmažíme, poté zalijeme pivem.

2

Dusíme tak dlouho, dokud se pivo nezredukuje a nevytvoří se hustší omáčka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept