Recept

Česneková kolena pečená na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34043

Ingredience

4 ks Bobkový list
4 ks Cibule
10 ks Nové koření celé
1 l Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové koleno
12 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

80% Kalorie 1,587 kcal
Kilojoule 6 639kJ
4% Sacharidy 13 g
173% Tuky 130 g
5% Sodík 100 mg
157% Bílkoviny 89 g

Česneková kolena pečená na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na plátky, polovinu česneku utřeme se špetkou soli, polovinu jen rozdrtíme. Kůži na kolenech překrájíme do mřížky, vetřeme do masa zbylou sůl a utřený česnek.

2

Kolena vložíme do pekáče, posypeme cibulí, přidáme rozdrcený česnek, bobkový list, nové koření, přelijeme pivem, pod poklicí pečeme v předehřáté troubě zhruba dvě hodiny. Maso často přeléváme šťávou, podle potřeby podlijeme horkou vodou.

3

Téměř měkká kolena odklopíme a dopečeme, aby měla křupavou kůrku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept