Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34045

Ingredience

8 ks Bobkový list
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
800 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové koleno

Nutriční hodnoty jedné porce

80% Kalorie 1,569 kcal
Kilojoule 6 563kJ
2% Sacharidy 7 g
175% Tuky 131 g
5% Sodík 98 mg
156% Bílkoviny 88 g

Vepřová kolena na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, kůži na kolenech nařízneme do mřížky, osolíme a opepříme.

2

Kolena posypeme drcenými bobkovými listy, vložíme do mísy, přelijeme pivem a pod fólií přes noc marinujeme. Kolena občas otočíme.

3

Na pekáči na sádle zpěníme cibuli, vložíme marinovaná kolena, ze všech stran orestujeme, přilijeme pivo, přiklopíme a v předehřáté troubě pečeme zhruba dvě hodiny.

4

Když je maso téměř měkké, odklopíme a dopečeme, aby mělo křupavou kůrku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept