Recept

Bůček na pivu s bramborami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 53 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34050
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory
1 ks Cibule
0,3 kávová lžička Kmín mletý
1 ks Mrkev kořen
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
5 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 998 kcal
Kilojoule 4 177kJ
10% Sacharidy 37 g
226% Tuky 170 g
13% Sodík 262 mg
37% Bílkoviny 21 g

Bůček na pivu s bramborami postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky. Zeleninu a brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, petrželovou nať jemně posekáme.

2

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme. Poté přimícháme zeleninu s bramborami, opepříme, osolíme a okmínujeme, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je vše měkké. Na závěr vmícháme strouhanku a několik minut ještě dusíme. Před podáváním vmícháme petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept