Recept

Bůček v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34051
Kategorie: Maso

Ingredience

0,3 kávová lžička Kmín mletý
150 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Tuk
600 g Vepřový bok
Na těstíčko
100 g Mouka pšeničná hladká
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
120 g Sýr Eidam cihla 30%

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,146 kcal
Kilojoule 4 793kJ
6% Sacharidy 21 g
140% Tuky 105 g
8% Sodík 160 mg
46% Bílkoviny 26 g

Bůček v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Nepříliš tučný bůček nakrájíme na středně silné plátky, osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku. Smažíme v rozpáleném tuku.

2

Na těstíčko v míse vymícháme strouhaný sýr, pivo a mouku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept