Recept

Bůčková roláda dušená na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34052
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

12 stroužek Česnek
0,5 kávová lžička Kmín mletý
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
1,2 kg Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,081 kcal
Kilojoule 4 523kJ
2% Sacharidy 7 g
142% Tuky 106 g
10% Sodík 196 mg
35% Bílkoviny 20 g

Bůčková roláda dušená na pivu postup přípravy receptu:

1

Bůček bez kostí dobře rozklepeme, do masa vetřeme drcený česnek, posypeme paprikou, kmínem, solí a srolujeme. Roládu převážeme potravinářským provázkem nebo nití, vložíme do kastrolu, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme doměkka.

2

Roládu vyjmeme, necháme mírně vychladnout, zabalíme do fólie a v lednici necháme ztuhnout. Před podáváním odstraníme provázek, roládu krájíme šikmým řezem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept