Recept

Bůček s masovou nádivkou na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 34055
Kategorie: Maso

Ingredience

300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřový bok
Na nádivku
2 stroužek Česnek
1 krajíc Chléb konzumní
0,3 kávová lžička Kmín mletý
120 g Maso mleté - mix
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 polévková lžíce Pažitka
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,3 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 932 kcal
Kilojoule 3 900kJ
3% Sacharidy 12 g
116% Tuky 87 g
10% Sodík 194 mg
34% Bílkoviny 19 g

Bůček s masovou nádivkou na pivu postup přípravy receptu:

1

Na nádivku v míse smícháme mleté maso se solí, kořením, ustrouhaným chlebem, 100 ml piva, usekanou pažitkou a drceným česnekem.

2

Vepřový bůček vykostíme a vyřízneme v něm kapsu, maso osolíme, naplníme nádivkou a kapsu sepneme jehlou. Bůček vložíme do pekáče, podlijeme zbylým pivem a pečeme v předehřáté troubě doměkka. Maso přeléváme výpekem (je-li třeba, podlijeme horkou vodou) a opatrně obracíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept