Recept

Zapečený chřest po milánsku s parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 34056

Ingredience

1 kg Chřest bílý
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1 kostka Cukr kostkový

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 95 kcal
Kilojoule 398kJ
2% Sacharidy 8 g
8% Tuky 6 g
3% Sodík 69 mg
8% Bílkoviny 4 g

Zapečený chřest po milánsku s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru.

2

Parmezán nastrouháme. Uvařený chřest necháme na kuchyňské utěrce, nebo na ubrousku okapat.

3

Okapaný chřest rozdělíme do zapékacích misek nebo ho rozložíme do velké zapékací mísy, poklademe kousky másla, posypeme strouhaným sýrem a pečeme v předehřáté troubě dozlatova. Zapečený chřest se sýrem podáváme k bílému pečivu.

Poznámka

Při podávání můžeme dochutit mletým pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept