Jednoduchý recept

Sorbetový punč

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34058

Ingredience

10 g Citronová kůra
30 ml Citronová šťáva
100 g Cukr moučkový
40 ml Pomerančová šťáva
100 ml Rum
500 ml Sirup Monin - grenadina
2 ks Vaječný bílek slepičí
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 917kJ
12% Sacharidy 45 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 28 mg
2% Bílkoviny 1 g

Sorbetový punč postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme sirup, bílé víno, citronovou a pomerančovou šťávu, trochu strouhané citronové kůry, dáme stranou a necháme aspoň deset minut uležet.

2

Z bílků a cukru vyšleháme sníh a opatrně ho zapracujeme do punče, po kapkách přlijeme rum, promícháme a punč nalijeme do formiček. Formičky necháme zamrazit.

3

Tento punč můžeme zamrazit jen krátce a občas ho při mražení promíchat, potom ho podáváme jako ledovou tříšť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept