Recept

Teplý chřest ve smetanové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 34067
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

500 g Chřest bílý
1 ks Okurka salátová
1 ks Paprika oranžová
50 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 816kJ
5% Sacharidy 17 g
18% Tuky 13 g
4% Sodík 72 mg
10% Bílkoviny 6 g

Teplý chřest ve smetanové omáčce postup přípravy receptu:

1

Oloupaný chřest uvaříme do poloměkka a scedíme. Na másle osmahneme petrželku, do které přidáme scezený chřest, zalijeme vývarem z chřestu, dusíme do měkka. Těsně před podáváním přimícháme smetanu.

2

Před podáváním obložíme čerstvými nakrájenými okurkami a rajčaty.

Poznámka

Tento pokrm můžeme podávat k dušené rýži, vařeným novým bramborám nebo k pečivu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept