Jednoduchý recept

Krevety zapečené s bešamelem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 34070
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 ml Bešamel
300 g Krevety tygří - loupané
20 g Máslo čerstvé
2 g Pepř cayenský
3 g Pepř černý mletý
50 ml Smetana 16% (pochoutková)
5 g Sůl
200 ml Voda pitná
300 g Chléb toastový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 024kJ
9% Sacharidy 31 g
11% Tuky 8 g
35% Sodík 697 mg
33% Bílkoviny 19 g

Krevety zapečené s bešamelem postup přípravy receptu:

1

Krevety povaříme ve slané vodě pár minut, scedíme, ulomíme hlavu, odstraníme krunýř, vložíme do malého pekáčku, přidáme lžíci másla, osolíme, opepříme, přidáme špetku cayenského pepře. Na ohni necháme osmahnout, potom zalijeme bešamelem se smetanou a dáme do vyhřáté trouby na pár minut zapéct.

2

Zapečené krevety podáváme s toasty jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept