Jednoduchý recept

Ticinská sýrová omeleta

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 34098

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Máslo čerstvé
4 ks Rajčata
300 g Sýr ementálského typu
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí
1 špetka Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 994 kcal
Kilojoule 4 159kJ
3% Sacharidy 9 g
113% Tuky 84 g
15% Sodík 301 mg
89% Bílkoviny 50 g

Ticinská sýrová omeleta postup přípravy receptu:

1

Vejce rozkvedláme se solí a pepřem a k tomu vmícháme nastrouhaný sýr. Na rozehřátém másle usmažíme postupně jednotlivé omelety, které při smažení neobracíme, ale pouze lehce natřásáme na pánvi, až je každá omeleta zespodu osmažená dorůžova.

2

Mezitím zvlášť podusíme na pánvi nadrobno nakrájenou cibuli s oloupanými rajčaty a horkou směsí potřeme omelety. Ty pak přeložíme na poloviny.

Poznámka

Podáváme se sterilovanou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept