Jednoduchý recept

Ticinské sýrové brambory

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 34099
Kategorie: Brambory

Ingredience

1 kg Brambory
1 kávová lžička Koření Gyros
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 g Sýr ementálského typu

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 763kJ
9% Sacharidy 31 g
30% Tuky 22 g
4% Sodík 83 mg
43% Bílkoviny 24 g

Ticinské sýrové brambory postup přípravy receptu:

1

Oloupané syrové brambory předvaříme cca 15 minut a poté seřízneme na jednom konci. Do každé brambory uděláme opatrně několik zářezů, do kterých po uvaření vsuneme plátky sýra.

2

Takto připravené brambory naskládáme na vymazaný plech, pokapeme olejem a pečeme v předehřáté troubě při teplotě cca 120 stupňů doměkka.

3

Nakonec je osolíme, posypeme kořením.

Poznámka

Podáváme se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept