Recept

Brynzová polévka s houbami a těstovinou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34117

Ingredience

400 g Hříbky čerstvé
1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2,5 dl Mléko plnotučné
40 g Máslo čerstvé
100 g Nudle domácí
200 g Sýr Brynza
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 357kJ
4% Sacharidy 15 g
31% Tuky 23 g
12% Sodík 235 mg
28% Bílkoviny 16 g

Brynzová polévka s houbami a těstovinou postup přípravy receptu:

1

Čerstvé hříbky očistíme, omyjeme a pokrájíme na plátky. Brynzu si dohladka rozmícháme ve vlažném mléku. Kopr omyjeme a drobně pokrájíme. Očištěný česnek prolisujeme.

2

Do hrnce dáme l litr vody, houby, sůl, drcený kmín a houby vaříme přibližně 15 minut doměkka. Pak do polévky zavaříme domácí nudle, které vaříme 1-2 minuty. Pak přilijeme mléko s brynzou, přidáme na zjemnění máslo a polévku pomalu vaříme dalších 2-3 minuty.

3

Nakonec do polévky přimícháme česnek s koprem, necháme přejít varem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept