Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34121
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
800 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
400 g Rýže loupaná
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Vepřový bok
Na posypání
120 g Sýr Eidam cihla 30%

Nutriční hodnoty jedné porce

61% Kalorie 1,203 kcal
Kilojoule 5 033kJ
26% Sacharidy 92 g
100% Tuky 75 g
7% Sodík 145 mg
51% Bílkoviny 29 g

Bůčkové rizoto postup přípravy receptu:

1

Rýži propláchneme vroucí vodou a necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme najemno, maso nakrájíme na kostky.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vmícháme sůl, papriku, promícháme a zarestujeme. Vmícháme rýži, chilli papričku, zalijeme pivem a dusíme pod poklicí v předehřáté troubě zhruba půl hodiny.

3

Rizoto servírujeme posypané strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept