Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34122
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
0,5 kávová lžička Kmín drcený
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Vepřový bok
1 ks Cibule

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,119 kcal
Kilojoule 4 682kJ
3% Sacharidy 9 g
146% Tuky 109 g
8% Sodík 164 mg
35% Bílkoviny 20 g

Vrabci na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, česnek rozdrtíme.

2

V míse smícháme bůček s česnekem, solí, kmínem, zalijeme pivem, promícháme a pod fólií necháme v chladničce zhruba dvě hodiny.

3

V pekáči na tuku zpěníme cibuli, přidáme bůček bez marinády a orestujeme. Poté vlijeme marinádu a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké a marináda vypečená.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept